Andy Tran
Andy Tran

ROZDÁVAME KNIHY ZADARMO 

Vyvarujte sa chybám, ktoré sa robia pri stavbe domu

  • Chcete vedieť, ktoré sú najväčšie chyby pri stavbe rodinného domu?
  • Pozor na chyby, ktorých sa dopúšťajú stavebné firmy
  • Načo si dať pozor keď si budete stavať rodinný dom
  • Prečítajte si knihu, kde vám odhalím najväčšie chyby, ktoré robia až v 95% prípadoch pri stavbe rodinného domu

 Cena knihy: 9,99 EUR

ZÁSADY SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach stavbadomunakluc.sk, sú od 25.05.2018, vrátane, spracovávané v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov = GDPR) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení platnom a účinnom od 25.05.2018.

Čo to pre vás a vaše osobné údaje v skratke a zrozumiteľne znamená?

Vaším osobným údajom je akákoľvek informácia, ktorá sa vás týka a na základe ktorej ste pre nás ako fyzická osoba určiteľným subjektom. Nastáva to v takých prípadoch, keď vás môžeme priamo alebo nepriamo identifikovať, najmä na základe všeobecne použiteľného identifikátora alebo  iného identifikátora, ako je napríklad meno, priezvisko, identifikačné číslo, lokalizačné údaje alebo online identifikátor, alebo na základe jednej alebo viacerých charakteristík či znakov, ktoré tvoria vašu fyzickú identitu, fyziologickú identitu, genetickú identitu, psychickú identitu, mentálnu identitu, ekonomickú identitu, kultúrnu identitu alebo sociálnu identitu. Je to napr. identifikácia vašej osoby na základe čísla, kódu alebo jedného či viacerých prvkov špecifických pre vás. Medzi osobné údaje teda spadajú najmä kontaktné údaje fyzickej osoby, jeho IP adresa, môžu nimi byť informácie o využívaní služieb alebo o činnostiach a preferenciách fyzickej osoby.

Aké údaje teda uchovávame?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie sú považované za osobný údaj, keďže ide o Váš online identifikátor, a preto s týmto údajom nakladáme so zvýšenou starostlivosťou.

Cookies

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie návštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili. Bez cookies by sme nevedeli, čo sa vám páči, a nedokázali by sme vo svete internetu flexibilne vyhovieť vašim požiadavkám.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači vzhľadom na skutočnosť, že ide tiež o váš osobný údaj.

Na základe vašich preferencií zistených cez cookies, webové logy a IP adresu si vás delíme do záujmových skupín. Právnici to nazývajú profilovanie zákazníkov. Pre vás to má tú výhodu, že vám prídu e-maily s obdobným obsahom, o ktorý ste už prejavili záujem. V kocke, na základe tohto systému vás nezaťažujeme informáciami, ktoré sú mimo okruhu vašich záujmov. Proti profilovaniu môžete podať námietku na e-mail: info@stavbadomunakluc.sk a v lehote max. 1 mesiaca od doručenia námietky sa s ňou vysporiadame. Garantujeme, že tak urobíme skôr ako pred koncom lehoty. Profilovanie a segmentácia do zákazníckych skupín sa uskutočňuje hlavne vo vašom záujme, aby ste od nás dostávali relevantné informácie.

Ďalšie osobné údaje

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, video zdarma a pod. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: e-mailová adresa, meno, adresa. Vaše osobné údaje sú používané na bližšie konkretizované účely v týchto zásadách, a to len v nevyhnutnom rozsahu.

Čo to je spracúvanie osobných údajov?

Pod právnickým pojmom spracúvanie osobných údajov je potrebné rozumieť spracovateľskú operáciu alebo súbor spracovateľských operácií s osobnými údajmi, alebo so súbormi osobných údajov, a to najmä ich získavanie, zaznamenávanie, usporadúvanie, štruktúrovanie, uchovávanie, zmenu, vyhľadávanie, prehliadanie, využívanie, poskytovanie prenosom, šírením alebo iným spôsobom, preskupovanie alebo kombinovanie, obmedzenie, vymazanie, bez ohľadu na to, či sa vykonáva automatizovanými prostriedkami alebo neautomatizovanými prostriedkami.

Jednoducho povedané, ide o zhromažďovanie osobných údajov, ich ukladanie na nosiče informácií, sprístupňovanie, úpravu alebo zmenu, vyhľadávanie, používanie, odovzdávanie, šírenie, zverejňovanie, uchovávanie, výmenu, triedenie alebo kombinovanie, blokovanie a likvidáciu. Je toho skutočne veľa, ale len na základe vami poskytnutých údajov vám vieme poskytnúť služby a produkty, ktoré vám konkrétne zlepšia život.

Na čo tieto informácie o vás používame (účely)? A na akom právnom základe?

Prevádzkovateľom na účely spracovania osobných údajov je Ing. Miloslav Jančošek, Štefániková 62, 071 01 Michalovce, Slovensko, registrovaný na Obvodnom úrade v Michalovciach OU-MI-OZP-2017/008023-2, číslo živnostenského registra 840-23848.

K zberu osobných údajov dochádza na webovej stránke: stavbadomunakluc.sk

Na webovej stránke fungujú rozličné predajné mechanizmy produktov (v online a offline podobe), ktoré pre lepšie porozumenie na účely zberu osobných údajov môžeme rozdeliť do nasledujúcich skupín:

Osobné údaje zadávané na webovej stránke stavbadomunakluc.sk :

Kontaktný formulár na uvedenej webovej stránke:
email, meno alebo priezvisko, telefónne číslo len za účelom spätného kontaktovania vašej osoby a zodpovedania vašich otázok (s výnimkou ak sa prihlasite aj na odber newslettera). Právny základ: oprávnený záujem prevádzkovateľa = záujem zodpovedať vám otázky z problematiky stavbadomunakluc.sk . Proti môjmu oprávnenému záujmu môžete namietať e-mailom na info@stavbadomunakluc.sk .

E-book na uvedenej webovej stránke: email na účel stiahnutia informačnej knihy vo formáte PDF zdarma. Po zadaní e-mailu – na váš e-mail je zaslaný odkaz umožňujúci prístup k informačnej knihe v PDF formáte

 

SPÝTAJTE SA NÁS NA ČOKOĽVEK

 

Robíme veľké veci

Tak poďte s nami do toho

Krôčik po krôčiku, postavíme spolu váš svet

 Ak radšej píšete, tak vyplňte kontaktný formulár a kliknite na tlačidlo „Poslať správu.“

 

ALEBO NÁM ZAVOLAJTE NA TELEFÓNNE ČÍSLO 0905 217 273

Odpovieme vám e-mailom alebo telefonicky čo najskôr, ako to len bude možné.

HOTOVO 50%

Už len jeden krok

Knihu v PDF si môžete stiahnuť celkom zadarmo. Ako darček Vám občas pošlem užitočné informácie z oblasti stavby domov priamo Vám na mieru.

Napíšte na aký email Vám môžem poslať knihu ?

Vaša emailová adresa je u mňa v bezpečí
prečítajte si podmienky spracovania osobných údajov.